Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/nabohaven.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/nabohaven.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Om Nabohaven

Nabohaven er anlægsgartner som designer, tegner og kommer med helt ny inspiration til din have. Det kan være, at du blot ønsker at indrette en lille del af haven til en speciel hyggekrog, der afskærmes af en praktisk beplantning, som er let at vedligeholde, og hvor der laves en flot stenbelægning med f.eks. en lille bålplads og grillsted.

Nabohaven_cykel_med

Hos Nabohaven er din have altid i centrum – vi er passionerede i vores havearbejde, og sørger for at du bliver mere end tilfreds.

Ønsker du at få inspiration til hvordan din have skal anlægges, forslag til hyggelige og smukke rammer som blomsterbede, beplantning og stensætning kan gøre ved din have – udøser vi gerne af vores mange års erfaring.

Haven skal være vores åndehul og frirum, der hvor vi kan trække os tilbage og nyde naturen, der giver sjælen helse.

Vi lytter til dine ønsker og arbejder med hjertet i alt hvad vi udfører og tilmed til attraktive priser – du bliver positivt overrasket!

Nabohaven kan lide udfordringer og udfører alle opgaver indenfor:
• Havearkitektur
• Store og små anlægsopgaver
• Træfældning og beskæring
• Terrasser, indkørsler m.m.
• Vedligeholdelse og græsslåning

Vi arbejder meget effektivt og kan derfor tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser. Vi laver havearbejde i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Nabohaven tager altid udgangspunkt i dine behov og det budget du har lagt, så du får et resultat med høj trivsel, der opfylder dine drømme.

Husk at håndværkerfradraget også gælder for visse typer havearbejde i 2016.
I 2016 kan du bl.a. få håndværkerfradrag for græsslåning, hækklipning, lugning, beskæring af buske og træer m.m.

Kontakt os hvis du vil vide mere.